👋
Hei kevytyrittäjä!
Rekisteröidy

Paras laskutuspalvelu

Asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus ja rohkeus. Nämä kolme kulmakiveä ohjaavat toimintaamme ja muodostavat toimintamme ytimen.

Trusterin tavoite on olla laskutuspalveluiden suunnannäyttäjä, jonka avoin suhtautuminen uusiin asioihin vie meitä eteenpäin ja palvelee monimuotoisia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Lyhyesti sanottuna haluamme olla alamme paras laskutuspalvelu.

Yrityksemme konttori sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, jossa työskentelee taloushallinnon osaajien lisäksi sovelluskehittäjätiimi. Toimitusjohtajana toimii Jasu Salonen.

Trusterin palveluja voit käyttää koko Suomessa. Laskutuspalvelu on monikielinen ja lisäämme siihen uusi kieliä käyttäjäkuntamme tarpeiden mukaan.

Vuonna 2021 otimme laskutuspalvelu hinnoittelussa rohkean askeleen eteenpäin ja julkaisimme kiinteän kuukausi hinnan kevytyrittäjyyteen. Asiakaslähtöisen toiminnamme takia emme kumminkaan sido käyttäjiä määräaikaisuuteen vaan palvelun päättää milloin vain.

Loimme myös kevytyrittäjille oman verkkokaupan truster.shop, koska uskomme tulevien vuosien siirtävän myös kevytyrittäjien palveluiden ja tuotteiden myyntiä enemmän verkkoon.